Nu har jag inte skrivit på några dagar igen, skäms på mig. Berättar lite kort om dagarna som gått.
Fredag: Skrittade Rasse cirka 35-40 minuter sen åkte vi iväg med Super till Sollentuna för att hoppträna. Han börjar bli duktig på att lasta igen, bara man är lugn och har ordentligt med tålamod. Och det funkar bäst när det är bara jag och mamma och inga fler, då blir han stressad. Han var helvild på träningen, fin i början och fattade mycket bra galopper. När vi väl började hoppa mer hinder började han hetsa upp sig och studsade, hoppade och sparkade och höll på. Höll på att åka av ett antal gånger. Men han hoppade fint iallafall, hoppade en banan där hindren låg på runt 80-100cm. Även grind och trippelbarr.
Lördag: Skrittade Rasse cirka 40 minuter. Finaste hästen längtar så till sommaren nu! Super fick vila.
Söndag: skrittade Rasse 45 minuter, red ut med Sabina och Bullen på Super, han var fortfarande helgalen och studsade. Ja jag vet inte riktigt vad det är med honom men han älskar väl livet just nu, haha.
Måndag: Skrittade Rasse 50 minuter, var fin och avslappnad :) Red Super en stund på banan, lugnare nu, dock var det halt på banan så vi tog det lite lugnt.
Tisdag: Super fick vila idag, hann inte rida honom. Skrittade Rasse 55 minuter! Jobbade med skänkelvikningar, fram och bakdelvändningar.
 


03/28/2010 11:39

Nej usch vad trist. Vad kan ha fått det ifrån?

ReplyLeave a Reply.