I denna hemska vinter. Åker till ridhuset så ofta vi kan och har tid. Han sköter sig väldigt bra i dressyr och är lite för pigg och glad i hoppningen ;)
Imorgon är det dressyrträning för Anna, kulkul! Och på fredag hoppträning för Eva!
 
 
Fy fasiken för denna halka. Går ju inte att rida någonstans! Går typ att skritta på bilvägarna och det ger ju bra arbete (Y) Försökte lite smått på banan igår, men det är så halt så han blir bara spänd, irriterad och reser sig. Idag ska vi bara skritta istället. Bättre det.
Picture
 
 
Wiho.
Jag älskar min fina häst, igår var vi ute en tur i snovädret, halt och äckligt men han är så fin.

Hoppkursen förra veckan gick asbra! Han var så glad och pigg och ja, mina händer hade lite ont sen hahahaha. Bockade, busade, brallade. Fina hästen. Så söt när han pipar och studsar iväg efter hindren hahahah!

Kiropraktorn har varit ute en gång till och han var redan bättre i ryggen så fortsatt massage, stretch och tömkörning (2grr/vecka) så ska han nog bli bra :) snälla.

I söndags skulle vi dressyrat för Eva på Lilla Lundby, men eftersom det regnade i lördags så var det isgata överallt, så vi valde att det är för stor risk att åka med häst och hästsläp när man knappt kommer fram någonstans med enbart bil. Så det blev inget :(

Imorgon är det iallafall hoppträning :D kulkul

Idag ska jag vänta på att Sabina kommer ut så vi kan rida tillsammans, så mycket roligare att ha sällskap med nån än att rida själv :)
Picture
tycker den här bilden visar hur glad han kan se ut när han hoppar :)