Tävling på hemmaklubben igår, gick helt okej kunde ju faktiskt gått bättre om vi skärpt till oss lite till. I första klassen blev det ett stopp på samma hinder som alla andra antingen rev eller stannande på. Det var ett lite kruxigt avstånd mellan de hindren, som gjorde att många fick problem med andra hindret på linjen, även vi.
Och så kändes han lite loj också, hmm..

Andra klassen var han betydligt mer på hugget efter att ha stått några timmar i transporten, vilat, ätit och druckit. Han kändes mer framåt och hade mer driv i sig själv, som det ska vara. Hoppade finfint men slarvade lite med bakbenen på ett hinder så han rev med sig det, och ja, det var han som slarvade för vi kom in perfekt! I andra klassen, 1,10 så kom vi 4a :)
 
 
Usch va dåligt med uppdatering det var här då. Tävlade i söndags, inte ens värt att nämna därför låter jag det va. Blir bara arg igen haha. Åker aldrig mer dit kan jag ju säga, sämre än sämst :(

Vi kör på söndag igen, hemmaklubben Sollentuna. Det går nog bra! Det SKA gå bra. Annars blir det ju nästan pinsamt. 1m och 1,10 där med. Det ska ju inte vara några som helst problem tycker man!

Idag var det nästan en heldag i Sigtuna, tappskokurs, så nu har man fått lära sig att dra loss, slå på samt rikta en hästsko. Sjukt tungt arbete måste jag säga, underskatta inte era hovslagare! Men nu kan man det! Jag har tappskokompetens, vuxet. Imorgon är det HLR-kurs 9-12, sen är man redo för hästskötarexamen!

Idag är det vilodag för hästen, imorgon tänkte jag hoppa lite hemma på banan, bara några språng för att få tillbaka självförtroendet efter helgen som var. Har även varit och tagit hand om Lund och Isak också.