Som rubriken lyder. Super vilade idag, kan han behöva efter hoppträning och galoppträning. Bra om han får vila idag och sen rider Carro honom imorgon :) Så jag har enbart min häst imorgon. Var ute och gick en stund med Rasse på förmiddagen, han var seg men det är väll inte så konstigt? Sabina och jag även duktiga, tog hem alla träns vi hade, förutom Emils och även Bullens sadel följde med hem så putsade vi! Lämnade kvar 5 av tränsen hemma som vi ändå inte använder. Ändå så har Rasse 4 träns i stallet, hehehe.. Förstår inte vart alla kommer ifrån.
 
 
Sabina och jag var ute och galopptränade idag med Super och Bullen. Det gick skitbra! Bullen var väldigt pigg och stark med Sabina trots martingal och tredelade bettet med fasta ringar, men jaja vi får väll vara glada så länge han är pigg och glad :)
Super skötte sig utmärkt och hade väldigt ren galopp nästan hela tiden förutom när Bullen stack iväg med Sabina, då stod vi mest och studsade rakt upp och ner :P Men det kändes som att träningen gav resultat !
 
 
Nu är vi hemma igen efter hoppträning i Sollentuna. Super var mycket snällare att lasta idag. Vi tog det lugnt och lät honom ta sig tid att lukta och hålla på. Hoppträningen gick bra. Super var het som tusan så det blev mycket hålla i hand och minimalt med skänkel. Han får sina knäppryck ibland. Vi hade en trestuds med som Super tyckte var väldigt konstigt med en massa bommar med redan på andra försöket var det mycket lättare för honom och i banan var det inga problem alls. Han hoppade banan riktigt bra idag! Lyfte ordentligt på benen och tvekade inte en enda gång.

Nu ska vi tagga till Pay and Jump på Lilla Lundby!
 
 
Ska bli så kul med hoppträning ikväll :) Super verkade taggad till tusen igår. Hoppas han är snäll att lasta idag iallafall -.-
 
 
Idag har jag varit ute och promenerat med min häst i 30 minuter och även gett honom sista metacamsprutan. Nu väntar bara återbesöket, men fram till dess ska vi promenera 30min/dag. Han tycker det inte är så vidare kul att bara gå så man får nästan släpa med sig honom framåt.
Red Super också eftersom Carro ändå inte skulle ut idag så är det ju inte så bra att han står dagen innan hoppträning, för då är han FÖR pigg imorgon. Speciellt med tanke på hur pigg han var idag, herregud. Flög iväg åt alla håll hahahahaha.
Har nu även anmält mig till Vallentunas pay and jump som hålls på Lilla Lundby, bara 5 minuter bilväg från oss. 80cm och 90cm tänkte vi köra denna gång, får se hur det går ;)
 
 
Sitter hemma, det är ondag, alltså ingen skola för min del. Har varit i stallet på morgonen, mockat, 2 boxar och gjort mat. Även ridit med Anna & Anna på Wolle & King. Super tyckte det var roligt att få komma ut lite och se lite nyheter. Han var pigg som tusan och drog, hahaha. Galopperade jättefint i snön och lyfte rejält på benen, me like. Carro ska tydligen inte komma ut imorgon så jag kan rida honom imorgon också.
Ska upp lite senare när Sabina kommit och ut och promenera med Rasse typ 30 minuter. Myshästen <3 Tycker han borde bli frisk nu så vi kan komma igång, saknar det så mycket.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga matte B, har nationella prov imorgon, 4 TIMMAR!
 
 
Idag är träningsverken riktigt god. Fy fan säger jag bara, men det är en "skön" smärta på något vis. Sitter nu hemkommen från stallet för cirka 45 minuter sen, väntar på mat och pluggar matte, har nationella matte b på torsdag. Blev inget rida idag heller eftersom det är fortfarande ganska kallt och jag känner att jag verkligen måste plugga. Så jag var ute och gick med min häst i 20 minuter och gav honom sjätte sprutan. Och lät Super vila helt enkelt. Imorgon ska jag ta tag i hästen och ut och rida med Anna och Wolle. Hoppas att det är lite varmare imorgon då :)
 
 
Var i gymmet i morse och tränade med B.D som coach, han körde riktigt hårt med oss! Fast det är kul iallafall :) Hade ingen häst att rida idag, Carro skulle ta Super. Så jag var ute och promenerade med min häst efter att hovslagaren Petri varit ute och fixat nya skor till hästen.
Hästen var snäll att gå med, vilket han oftast är, så skönt att ha en snäll häst.
Började på andra förpackningen av Metacam medicinen idag. Fyra 3 sprutor kvar att ge. Och nästa vecka ska vi in till kliniken igen, spännande.