Wiho, idag sadlade vi, äntligen. hästen började dansa när jag hade sadla och undrade varför jag inte tränsade snabbt som tusan. Skrittade i dryga 30 minuter i spöregnet, gick fram och tillbaka över träbron och jobbade honom lite i skritten.
skrittade sedan hem igen frusna och dyngsura var vi, men lika lyckliga för det! Tror inget kan förstöra dagen idag, spöregn, snöslask, idioter, skolarbete, nä ingenting.
Älskar min pålle.
 
 
...får jag sitta upp på totton igen, lycka. Ren och skär lycka.
Picture
 
 
var på återbesök i tisdags med häsrapållen.
Inte helt bra i hovlederna än. Men knäna var fina! Syntes bara lite hälta vid böjprov, inget innan och endast nått minimalt vid longering i vänster varv. Så han fick sig en spruta till i hovlederna. Och blev fint bandagerad och så. Boxvila 2 dagar och nu är han ute i hagen igen och promeneras 30 minuter/dag. Men på söndag får jag sitta upp igen och började jobba honom i skritten rakt fram, och öka på tiden allt eftersom!

Inget återbesök alltså.

Igångsättning om en och halv vecka ungefär. Härligt! :D
Riktig lycka.

Torsdag: Red dressyrlektion på Super för Eva, han var riktigt fin men lite stissig när bilar och så åkte förbi, fjant. Eva var riktigt nöjd med honom eftersom han lyssnar så bra.
Fredag: Hopplektion för Eva på Super, riktigt duktig och lyhörd, hoppade riktigt runda och fina språng! Fjantade sig lite i början och var rädd för den vita bommen hahaha. höll galoppen mycket bättre idag också!

"det är något med utsidan hos en häst som är bra för insidan hos en människa."
 

vila?

10/15/2010

0 Comments

 
känner att träningsdagboken har lite vila eftersom min häst ändå inte rids. Återbesök på tisdag!
 
 
på min totto i libresse-tävlingen!


Här hittar ni honom :)
 
 
Jag är så galet sugen på att rida, har inte suttit på en hästrygg sen i måndags! Då jag och Tess red ut en sväng. Super har blitt sparkad här igår och fick en ganska djupt men litet sår som blödde ganska duktigt, men det blöder inte längre iallafall.
Så det blev inget rida idag heller.......

Imorgon är det dressyrtävling på Sigtuna, Maria skulle dit med Hugo! :)
 
 
Ja ni, såhär är det med min häsrapålle.
Klinikbesök i onsdags då. Vi var där HELA dagen, från halv tio till typ halv fem-fem. Tre bedövningar gjordes innan vi kunde hitta vart det satt. I frambenen, båda knäna och hovlederna. Ingenting i bakbenen eller i kotorna! Skönt det i alla fall, så att det inte var samma skada igen.
Sprutad med cortison och går på metacam just nu och promeneras en gång om dagen, återbesök om cirka två veckor idag. Förhoppningsvis är han fräsch igen då, han hade så pass lite hälta vid böjproven så jag hoppas det går över snabbt!

Hopptränade Super i fredags för Eva på Sollentuna. Han var jätteduktig för att vara första gången på ett bra tag. Väldigt stabil (för att vara Super) och vinglade nästan inte alls framför hindren. Väldigt pigg bara, haha söta hästen.
Picture
Min Ra