Barbacka turer är ganska mysiga. Men bara tanken på att vi lika gärna kunde varit på banan och dressyrat gör mig ledsen. Ska skritta 45 minuter i raskt tempo tills vi åker in. På onsdag då va. Min häst är rädd för får, och konstiga grästuvor. Haha. Men han förstår inte riktigt varför vi bara skrittar, det är ju tråkigt i längden.

Red Superhästen idag också, på banan en stund, dressyrade lite och jobbade med 10-meters volter, duktig med hispig eftersom det blåser nästintill storm ute. Men ja, han var duktig som sagt och jobbade på fint, älskar hans trav. Så underbar.
Klippt blev han även idag, var tänkt att jag skulle ta Bullen idag, men honom får jag ta imorgon någon gång på morgonen efter att han har ätit frukost.

Putsat av tre träns också, Rasses tävlingsträns och kandar. Och Supers vardagsträns. Det märks att det är höst för man fryser ordentligt om fingrarna! Uscha.

IMORGON följer kameran med till stallet också, herregud så dålig jag har varit att använda den nu.
 
 
Longerade idag, visade ingen hälta på höger framben, överhuvudtaget. Däremot, vänster fram visade han tydligt på, både rakt fram och på böjt spår, JAG ORKAR INTE.

Klinikbesök på onsdag då. "Yey"
 
 
Pust och stön.
Hästen verkar inte halt längre, ska longera imorgon som en sista koll. Men han visar inget vid ridning rakt fram eller på böjt spår och protesterar inte i någon utav gångarterna, inte heller när man springer med honom på hårt underlag, så det verkar bara ha varit en vrickning eller träningsvärk eller nått liknande, MEN jag säger varken bu eller bä fören i morgon när jag vet mer.

Det blir ju ingen tävling i vilket fall som helst, eftersom han bara har gått rakt fram i princip den här veckan, men! Jag åker med Super istället på lördag och hoppar en 65cm clearround, jag vet, sjukt lågt. Men han är verkligen inte igång för att tävla egentligen. Utan vi gör detta bara för att se vad han säger nu.

Hoppade Super igår hemma, Tess kom med Freya också, såååååå söt! Hon skuttade också lite :)
Super skötte sig väldigt bra för att ha varit första gången på några månader! Dock var högergaloppen väldigt svår att hålla ända fram till hindret, men det gick bra om jag tog korta vägar. Vänster är däremot inga problem alls, bara flöt på.
 
 
Hästen är halt. bara sådär. livet suger, gå och dö typ :(

Förhoppningsvis! Har han bara vrickat till sig i hagen, han ska iallafall skrittas i 45 minuter om dagen, rakt fram i raskt tempo och gå kvar i stora hagen. Dock typ bort med all mat, igen.
Antingen blir det besök på kliniken eller så kommer veterinären ut i nästa vecka och kollar på honom, är nästan helt hundra på att det sitter i höger fram, men det varken syns eller känns nått någonstans i benet.

Så det var bara att avanmäla dressyrtävlingen och derbyklassen som är nästa helg :( Jag som hade sett fram emot den dagen riktigt mycket. Men jaja, han måste ju bli bra :)

Red Super idag också, hattig och flaxig och hit och dit var han hela tiden. Lite mycket överskottsenergi kanske? Ja! Men han lugnade sig efter mycket galopparbete och var väldigt fon
 
 
Dåligtdåligtdåligt.

Men hästen har gått brabrabra!
Först camp förra veckan där han skötte sig prima, så stolt. Sen tävlingen i helgen i märsta gick galant. Två felfria rundor och en femte och en sjunde placering i båda 1,10! Riktigt nöjd.