Igår var mamma och jag i ridhuset, jobbade med galoppbommar på långsidan och volt. Skötte sig fint, lite svårt att korta galoppen fortfarande bara, men det kommer. Det är ju en klar förbättring sen för ett år sen. Hoppade även ett räcke, svårt att se avstånd när det gäller ett enda hinder som står på mitten av långsidan haha, tur att hästen hoppar i alla lägen. Han börjar få fina rumpmuskler också, men mer krävs!

Snart är det även Kick Off för SoRK ryttarna. Vi pratade om laget häromdagen med lagledaren, vi kommer ju inte kunna starta i första omgången eftersom vi saknar en nolla i 1m fortfarande. Men vi åker med iallafall och hejjar! Sen vill jag ju tävla i Södertäljes enorma ridhus!
 
 
Igår for jag till ridhuset, var helt själv där, skönt! La fram en bom på mitten bara för att kunna jobba på bytena lite och få honom att respektera bommen, vilket han skötte galant! Blir så glad när han är så duktig. Bästa!
Idag skrittade jag ut med Linda och Erik en sväng i mörkret :)
 
 
Qultus har tagit det lugnt två dagar nu, vilat fredag och promenad lördag. Han gick som en klocka i torsdags! Veckan som kommer ska ha ta det lite mer lugnt för jag jobbar väldigt mycket. Första helgen i januari är det kurs för Eva också, sen går han på vila, välförtjänt helvila!
Bullen är pigg och glad, har varit med i två julshower iår! Kul :)
Emil har tydligen har fång i somras, fick vi reda på i veckan av hovis... Säkerligen när han var sjuk och fick medicin som slog ut immunförsvaret :(