...jag säger morgondressyrpass! Kan lugnt säga att både häst och ryttare är lika svettiga och trötta efter detta dressyrpass. Q börjar bli starkare och orkar mer, det gör ju att det blir jobbigare att rida ihop honom. Men det går, man får jobba galoppen på volt just nu för han drar på långsidorna och kör upp huvudet i luften. Skrittjobbade ca 20 minuter först, skänkelvikningar och framdelsvändningar. Sen i traven jobbade vi också med skänkelvikningar och tempoväxlingar.
Just nu står han här, måste torka lite innan han går ut i sin hage. Annars kommer han rulla sig och det kommer inte bli bra :-)
 
 
Qultus har varit som himla pigg senaste dagarna! Först på hoppträningen i fredags, men hanterbart såklart! På tävlingen i lördags var han väldigt pigg också, nästan så han bockade på framhoppningen, detta gjorde att han var väldigt ivrig inne på tävlingsbanan och slarvade lite med benen och jag hade inte samma kontroll som veckan innan. Dock så sköter han sig, tittar inte, utan bara kör så det är ju bra faktiskt! Tävlingen var väldigt långsam övrigt, vet vad det var som gjorde att det tog sån tid, 3 timmar/klass är väldigt lång tid när det inte ens är 100 starter/klass. Han hoppade väldigt bra dock, även på träningen på fredagen. Ridskolefoto har tagit bilder på de båda senaste tävlingarna, ska köpa en del bilder därifrån till datorn :-)

I söndags fick han vila eftersom jag jobbade hela dagen. Igår så red jag ut en runda, galopperade en hel del så han fick busa av sig.

Idag ska jag till ridhuset, rida dressyr. Se hur han känns idag, pigg eller inte?
Juste, på torsdag ska jag försöka boka ridhuset för Emil! Hoppträning, haha :-)
Picture
Min Ra, Frida som tagit bilden