Picture
Känns som det mest blir sånna här inlägg, när jag väl får tid att sitta ner så kan jag passa på att skriva av mig om tiden som gått.

Dressyrtävlingen gick bra! Hade inte så höga förväntningar på hästen men ville gärna ha två godkända program och det fick vi trots en felridning av mig. Red på 63,71% i LC:1 och 61% i LB:2. Han kändes fin och lyhörd och det var väldigt roligt och ska definitivt göras om!

Har märkt tydligt nu att trots att han går på betet, får mycket mindre kraftfoder så är oändligt pigg. Uthållighetsmässigt i alla fall sen så är han inte tillräckligt stark i sin kropp än så gör honom trött på det viset. Men ja kondition har han och han är stor att rida. Har även märkt att vila en dag är inget för honom, då blir han värre. Han vet inte riktigt vart han ska göra av all energi.

Hoppade i fredags, själva hoppningen gick bra,framridningen gick sämst, då hade inte ridits så pass ordentligt i veckan av olika anledningar. Vi hoppade lite svåra linjera och trekombination. Han är duktig i hoppningen och jag litar på honom till 100%, han stannar aldrig.

Red lektion på marken för Eva idag, jobbade på volt hela passet, för att få honom på båda tyglarna och hitta stödet som han inte riktigt har än men på väg är vi.

Lite bilder från dressyrtävlingen som Johanna tagit :)

 

Leave a Reply.