I måndags var det Ann-träning, vi red ute på hoppbanan, Q fick då såklart en del att kika på hela tiden. Själva träningen i sig gick bra, visade lite av sidan han visat senaste veckorna dock inte lika farligt som fet varit och ridbart. Öppnorna har blivit bättre och hon tycker han är stadig i traven iaf. Galoppen är det svagaste just nu men mycket träning på det så kommer det bli bra!

Tisdag var jag på Strömsholm och hade antagningsprov för Hipplogen, fick en bra känsla och hade faktiskt väldig roligt och såg det mest som en erfarenhet. Provresultat kommer inom några veckor, sen om man blir antagen eller inte får man veta i juli. Mamma var med också som stöd. Vi hann faktiskt även hälsa på Colette, min förra unghäst som du kan läsa mer om här, som står där på ridskolan. Fortfarande runt om magen men så fin!

Picture
Colette -07

Lång dag blev det och sen var det hem och mocka och longera Qultus som gällde!

Igår blev det en uteritt med klättring, kvavt var det och han blev riktigt svettig! Nyttigt för honom att klättra lite, har varit dålig med det på sista tiden.

Just nu sitter jag i stallet. Ska alldeles strax ta in Q och borsta lite, vi ska till kliniken och kolla hans hovar.. Hoppas de ger oss tips att ge vår hovis så hans fötter kam komma på rätt köl igen.. Fredag och lördag är det tävling i Märsta, nära och bra :-)

 

Leave a Reply.