Usch, hatar verkligen onsdagar! Allting blir så stressigt hela tiden. Sen stenlugnt på jobbet. Eftersom onsdagar jobbar jag först 10-13.30 sen är jag ledig några timmar tills jag jobbar igen 16.30-19.30 där emellan jobben ska jag försöka hinna rida och inte stressa ihjäl mig, vilket blir svårt när man vill hinna med så mycket på så lite tid.

Just så blev det igår, kastade mig till stallet gjorde iordning honom på 5min och red iväg vid 14.00, planerat att rida 40min vilket jag märkte att det inte blev när jag kom tillbaka till stallet 15.15... STRESS! Måste åka 16.10 för att hinna till jobbet och helst hinna både duscha och äta innan. Hmm..

Hästen var pigg iallafall, lite för pigg... Och så blåste det, plus säkert stress från min sida fast jag försökte hålla mig lugn. Ingen bra kombo helt enkelt. Han kändes även lite nervig från dagen innan efter fåren.

Idag är det hoppning för Eva. Hoppas det går bra, vi ska vara i ridhus så det är ju bra då kanske han kan fokusera lite bättre.

Funderar även på att fixa om lite här på sidan, ta bort denna flik eller ja, göra om den till en "ridövnings"flik och bara skriva på bloggen så allt blir samlat. Lättare för er läsare också tror jag.

 

Leave a Reply.