ridit min pålle i spöregnet, härligt!
Sen åkte jag till väsby, stockholm ridsport, provade stövlar. Men nä. Nu vet jag vilka jag ska ha, och det är inte mountain horse hahaha!
bilade ner till kentrum, och som den shopaholic jag är så hade jag 4 kassar med mig hem, hehe....


Picture
SKOR
Picture
Lite kläder: tights, tröjor och underkläder som inte fick joina på bilden ;)
armband, kärlek.
 
 
Idag var släkten här för Joels räkning. Snygging kusin var här, love her. Snart ToC!

Kollar nu på P.S I Love You, igen. Bara för att den är så vacker, och den får mig att vilja åka till Irland. Livet borde vara enklare.

Nu ska jag bränna en skiva.
Picture
Bild från igår, första snön för iår, dock är den borta härifrån nu, haha. I Sollentuna var det flera cm hög snö! Konsigt, eftersom det brukar vara mer här än inne i "staden"
 
 
Idag har jag och Thäääääss fixa bilden till vår saga. Den vart awesome. Jag skrattade så mkt att jag grinade när vi klippte och klistrade med Lasse the gooooooooose is on FIRE!... De andra B-rudarna är ju i skåneland, saknar dem :(


Nu tittar jag på Olläää. hjärta.
 
 
= bad thing. Har för lite att göra för att hålla tankarna under kontroll.
Sitter därför och kollar runt på piercingar och textstilar. Måste ju hitta nån bra, till min nästa tatuering, förslag någon?

Sen funderar jag skarpt på att pierca mig. Men jag vet inte. Nått typ på vänster sida, off center och monroe. Jag vet att El-Ina hade så förut, det var så grymt snyggt, det är grymt snyggt. Men jag vet inte, det är som det med tungan förut. Jag ville så in i bomben mycket, fast näää så blev det inte.

Nu ska jag diska lite, sen köra en sväng. Jag tror jag var racerförare i mitt förra liv. Annars så är det, det jag borde satsat på egentligen istället fö
 
 
Nu sitter jag här, hemma i min soffa och idol har precis långpaus. Hann i lagom tid hem från träningen med Super för att hinna se Olle entra scenen och dö lite, sen dö lite mer när Jay skulle göra sitt framträdande, sjukt bra. Olle sjöng ju Oskar Linnros låt, kärlek på den. Och Jay sjöng en av Nirvanas låtar.

Nästa vecka åker b-rudarna ner till skåneland och flyinges unghäst-championat. Alla utom jag och kissemissen Thäss som får leka helt ensamma nästa vecka, eller ja, torsdag och fredag iallafall :)

Känns ändå som att det är en bra fredag, som imorgon blir en bra lördag som sen kanske blir en bra söndag? Jag har sagt det jag ville få sagt och står för det jag sagt och det känns bra och det blev lite lättare att andas efteråt faktiskt.

Nu ska jag duscha och sen sova lite smått, jobb imorgon :) sen på kvällen ska jag hem till syskonen Schedin/Bülow och bara barnvakt och de två småskitarna (ja Sabina 14 år och Choppe 18år) Film+godis=perfekt.
 
 
Picture
Nu är det bokat och klart! Känns som november kommer en månad på resande fot. Härligt! Även fast det bara gäller en vecka först och fyra dagar sen, men Globen, here we come. Tänk att få bara vara med de bästa som finns, älskade vänner, elitare. Bästa!

Planerna är inte hundra procent spikade och klara, typ som vilken bil, vem som kör och så men nu har vi bokat in oss i ett 5-bäddsrum och taggar till ryttarfesten. AWESOME.

Höll mitt tal idag på svenskan, klarade mig inom tidslinjen, skönt! Dock var det inte lätt att prata, kändes som jag hade tunghäfta och snubblade fram lite för fort på orden. Men nu är det gjort, skönt. Och tack till klassen som är gudabra!

Jag har funderingar kring massa saker också, och jag är nästan helt säker på att jag ska töja öronen, lite iallafall, inte för mkt det blir galet men bara lite fint sådär. Sen tatuera mig, ja igen. På foten, ja. Det ska jag, nån gång.

Nu har Ellenbellen körkort också! Härligt! :D

 

RÖSTA!

11/10/2010

1 Comment

 
på min totto i libresse-tävlingen!


Här hittar ni honom :)
 
 
P.S I Love You. Går på fyran just nu, älska älska älska den, så vacker. Men så sorglig, filmen har knappt kommit någonvart och jag har haft minst 4 hetsgråtattacker. pain! Sen går det ju inte annat än att älska Gerard Butler.
Picture