Härligt med långhelg! Ingen skola fören, onsdag efter klinikbesöket om det hinns med ens.. Man vet ju aldrig hur lång tid ett sånt besök kan ta..

42 dagar kvar till Adam Lambert nu :D

Nu ska jag ut och springa!
Tjingtjing.
 
 
Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel

Rasmus Seebach - Engel

Freitag då va. Löning idag, och en lååååååååååång helg framför mig, har studiedagar måndag och tisdag nästa vecka. Lunchkonsert i skolan, kollade lite på soundchecket och så. Hade gärna kollat på konserten sen men jag skulle ju hem. Åkte till Willys med mamma, åkte hem och longerade hästen lite snabbt, pratade med tjockisLindan, åkte till Monika och klippte mig och sen tillbaka till stallet för att bada Super. Nu sitter jag här.
 
 
Hörde en låt på radion häromdagen, eller i helgen närmare bestämt.
Sabina hade tagit reda på vad den hette och vem som sjunger den, Donna Lewis heter hon och hon sjunger den braiga låten I love you always forever. Gillar att den finns i alla möjliga olika versioner på Spotify.

Jag vet att jag är sjukt dålig på att skriva här. Men det händer väl inte så mycket speciellt, dagarna rullar på med träning, skola och träning.

Idag har jag, varit i stallet, mockat och fixat maten åt tottisarna, sen hem och fixa sig för skolan innan jag gick till bussen, var i skolan hade lite oseriösa lektioner, åkte inlines på idrotten, åkte hem, sprang, åkte till stallet, red totton, hade lektion för Sabina, flummade med Sabina och Emman. Ja. Galet.

Nu ska jag äta äppelpaj och dricka te!
 
 
Jag blir alltid lika lättnad när historia lektionen slutar såhär på fredagen, då vet man att det är helg. Och helgen är alltid nått man längtar efter oavsett vad den bjuder på. 265 dagar kvar till studenten, awesomeness och ångest. Stundent mössan är beställd, måste kirra lite kläder också.
 

Hej!

16/9/2010

0 Comments

 
Ja jag lever. Har bara lagt ner tid på annat än hemsidan. Men hej!