måste ju vara att jag dricker så förbannat mycket cola. Men vad ska man göra när det är så fruktansvärt gott? :)
 
 
Jag skulle definitivt köpa mig en redig häst! :D Nejmen, jag skulle vilja ha en unghäst, det vore fint :) Sen så skulle jag köpa en mustang, och fräsa runt i, det vore najs :D Sen kanske man skulle dra iväg, efter studenten till nått varmt land, bara glassa runt. Vem skulle man ta med sig? Hmm..

Det finns så mycket man vill göra, åka till KAAAAAAAARLSTAD och underbara Frida, det ska jag göra, men ja iallaaaafall. Shoppa också hm, tatuera mig, ja det finns ju så mycket man vill göra som sagt.

Men nu ska jag vila lite till så man orkar med kvällen/natten.
 
 
Den här blir väl lite rolig och intressant att skriva om, för jag säger som min älskade Amanda, man kan ju inte gå efter utseendet helt och hållet, det funkar inte så. Så äckligt ytligt vill man inte vara. Men visst kan man tycka folk ser bra ut och så men det betyder ju inte att man går och förälskar sig i dem? Man måste ju lära känna människan först, tycker jag. MEN om man ska gå efter utseende bara, och talang (a) så har jag en heeeeel hög. Vi kan ju ta ett litet axplock från de vackraste personerna i världen.

- Brad Pitt, ja vi börjar med han som de flesta säkert kan hålla med mig om! Speciellt som en ung Benjamin Button!
- Dougie Poynter, medverkar i poppojkbandet McFly
- Andy Sixx, sångaren i BVB
- Alex Evans, fotomodell, hans ögon.
- Kellin Quinn, sångaren i Slepping With Sirens, älska hans röst!

Kan ju avsluta med topp tre!
- Adam Lambert, finner inga ord förutom att, varför är du gay!
- Kevin Miles, ligger absolut högst upp på min lista fortfarande, screamsångaren från Yashin, perfekt!
- Olle Hedberg, avslutar listan helt med vår älskade svensk från Gotland, Olle. Vad ska man säga? No diggity.

Så kan det gå, hoppas för tusan att länkarna fungerar nu!
 
 
Nu har jag kommit på, vad jag riktigt längtar efter. För nu är jag så trött på skolan och blä! Jag vill ta studenten, det är lite mer än 2 månader kvar nu, studentskivorna rullar in nu sakta och säkert. Sommar, sol och värme. Apropå student, måste beställa klänningen! Måste köpa biljett till HR08 Wäsby's skiva, IDP08's skiva och även slutskivan.. De andra är fixade!

Skiva på onsdag. Inte så pepp just nu, men det kommer!

Men iallafall, för att återgå till ämnet, det jag vill ha mer än något annat just nu, är studentdagen, och en kram. Kramar sitter alltid fint