Har allt för lite tid att skriva här nu! Prioriterar skolarbetet först! Skriver när jag får tid :)
 
 
Nu är alla kanelbullarna klara! Det blev 91 stycken! Mums, mums!
 
 
Precis som igår, inga lektioner i skolan. Aa fast igår, hade jag spanska, men det kändes ganska onödig eftersom klassen är som den är.. Och så kommer man till skolan idag och det sista jag kollade innan jag gick till bussen på lärarens hemsida och på skolans hemsida ifall vår lärare var borta eller inte.. Där stod inget.. Sen kommer man till skolan och ser då att andra elitklassen inte har lektioner för att deras lärare är hemma med sjukt barn och de har samma lärare som oss. KUL
 
 
Snart är det sommarlov, åh vad jag längtar! Bara ta det lugnt och inte behöva plugga, vila hjärnan lite, läsa en bra bok, träffa vänner, bada, sola. ÄLSKA SOMMAREN!
 
 
Hade orientering i skolan idag, obligatorisk för elitarna eftersom vi inte har vanliga idrottlektioner (än). Så det var bara att ta sig dit. Men ack va bra det gick! Hittade alla kontroller på under timmen, så paff, Mvg! Yeah!

Nu ska jag äta och leta fram körkortsboken som är någonstans i mitt rum, spårlöst borta.. Måste plugga, ska fan ha det där jäkla körkortet NU!
 
 
HalliHallå!
Sitter hemma här och tar det lugnt. Kan inte komma på något att jag har att plugga på? Weird.. Jag lovar att jag har glömt bort nått jätteviktigt. hehe. Har varit en ganska lugn helg, som går mot sitt slut nu. Har lättare nackspärr sen i fredags från träningen..
Igår var det massa folk här för att fira en sen födelsedag för pappa som varit hemma i helgen.

Nu är jag trött, och är sjukt sugen på popcorn!
Picture
min drömbil <3
 
 
Jag är tröttis, men ändå är jag uppe?
Har nationella i engelska B imorgon, yey... Men vi slutar efter det, vilket är väldigt skönt! Nu ska jag dricka en kopp te och äta mackor :)
Picture
bara för att ögonen ser typ lila ut !
 
 
Sitter här, hemma, ensam och lyssnar på Adam Lambert och pluggar lite. Ska om timme typ till stallet igen, först till Eva sen till vårat stall. Måste hinna städa lite först..

Har räknat ut att det inte alls är långt kvar till sommarlovet nu! Amazing!
denna vecka två dagar kvar, nästa vecka går man mån-tis-ons veckan efter det går vi mån-tis sen är det två hela skolveckor kvar, med dagar som går bort som när Silverpottan är och så. Så typ om man räknar ihop det är det 3 veckor kvar :o
kärlek! <3
 
 
heheh jag vet, men jag orkar inte riktigt ^^
dagarna flyter på som vanligt, sommarlovet närmar sig. Imorgon är det endast en månad kvar!! AH! Galet.

Helgen har bestått av sol, värme och Adam Lambert (och självklart plugg, vad annars?)

Höll mitt svenska C tal idag i skolan, det gick bra. Bara att jag blir så himla nervös innan men när man väl står där så är det inte så farligt, bara snubblar lite på orden och så, hehe! Jag pratade om tillit, förtroende och vänskap mellan häst och människan, Paulina och Alvin var dem jag pratade om sen, tack för det!

Det var uppskattat av klassen, tror jag. Även fast bara jag och Ellen är hästintresserade. Men vem kan motstå Alvin?! Så söt ju! Högsta betyg på själva talet, det är najs :) nu måste jag bara finslipa analysen så jag kan få mvg!
see ya!
Picture
bjuder på en härlig bild på P & J, dom ÄR knäppa