Raaambo är galen, helt crazy. Fun :)
Studentmössan har kommit har jag ju glömt dela med mig av, och idag hämtade jag ut mina kläder också. gos.
Imorgon är det lördag, då kommer det folk! :D Ska hämta min skönhet, Amanda, i väsby vid 13.40 typ, då anländer hennes tåg från Uppsala.

Köttet har hamnat i sin första marinad, ska läggas i andra imorgon på dagen nån gång, det blir najs det här :D
 
Nått som upprör mig så gruvligt mycket, så säkert många andra upprör sig på är när folk ljuger en rakt upp i ansiktet. Jag tycker att även om att sanningen inte kanske är den bästa, så är det mycket bättre än lögnen.
hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

Sen är falska personer det absolut värsta jag vet, ett fejkat hej, leende, kram, ja allt. USCH, lägg aaaaav.
Picture
 
jahaja, nu är snart februari slut på riktigt. Och snart är det lov, en vecka. Så skönt, med bara jobb och chill.. FAST! Det ryktas om en judendomen-uppgift som Jonas och Maria kommer slänga på oss imorgon som ska vara klar måndagen efter lovet, inte okej! Det borde verkligen vara lag på att flitiga elever ska få vara HELT lediga från skolarbete på loven.. Det är inte hälsosamt, känner hur stressen kryper fram..

anyhow, tänkte fortsätta med listan som det gått riktigt trögt med nu på slutet. Men jag har ju knappt uppdaterat här överhuvudtaget, eller på bdb för den delen heller.. Som sagt, skolan tar över livet 8)

Ett annat ögonblick - minns knappt vad jag skrev på förra :s men nu ska jag skriva om ett annat ögonblick. Haha, igår, Måns och Rambo busar, helt plötsligt syns inte Rambo längre. Måns har lagt sig på honom, såg ganska kul ut och jag skrattade länge speciellt när Måns sen sprang iväg med Rambo skällandes hack i häl!

(måns = katt, rambo = hund)
 
... är snart slut eller näe.
Februari är en kort månad, fylld med födelsedagar och andra roligheter! Baka semlor, fira folk, fira mig själv. Alla hjärtans dag, vilket är imorgon (big careface). Jag lovar typ alla fyller år i februari! Orka inte räkna upp dem. Men jag kan nog fylla nästan hela februari med födelsedagsfolk. Hela första veckan är helt full!

Jag har jobbat, tränat massor med mig själv och min häst. Jag har tjockat massa onyttigt men jag har ju tränat också! Så det jämnar ut sig.

Jag fick hem min hund. Finafinafina vovven.

En finfin fest med mina underbara vänner väntar också. Och en lovvecka! Kanoners!
 
Jag är en sån person som aldrig ångrar saker jag gjort. Okej man ska aldrig säga aldrig, men mestadels så försöker jag blicka framåt och se det positiva i mina handlingar som jag känner att jag vill ångra. Man ska inte ångra saker man gjort, utan de saker man inte gjort! Det man gör, positivt eller negativt gör oss till de människor vi är idag ju!

Så nått jag ångrar, vad skulle det kunna vara? Att jag tappat kontakt med många fina vänner? Ja, det skulle det kunna vara. Även om jag inte tappat de viktigaste helt men jag är inte alls lika tajt med dem längre. Blir lätt så när man bor en bit ifrån dem och börjar i en annan skola än dem. Men de är fina vänner, jag tror att de vet vilka de är. Puss på er! Ni är underbara. Men som sagt, det är lätt hänt att man glider ifrån varandra, växer ifrån varandra, speciellt när man lär känna nya människor och växer med dem istället.

Det är det jag ångrar mest, utav det jag ångrar.
 
okej, nu kör vi igen då.
Min favorifödelsedag. Svårt val. Tills den dagen man fyller 18 så har alla födelsedagar varit nått kul, nått att se fram emot. Sen efter det känns det inte lika viktigt längre. Okej, när man fyller 20, 25 och sen alla jämna gånger. Men nu går vi händelserna i förväg blir ju nervös!

Som sagt, det flesta födelsedagarna är fina. För två år sen "fick" jag Emil. Förra året fick jag min bil av mamma. Det var bra, älskar min bil, min racerbil! (btw, har nya pedalrer som ska på!) Men ja. Vet inte vad jag ska säga. Denna födelsedag var fin också, träning för Anna som gick kanon! hahaa så värdesätter jag födelsedagar.
 
Varit hemma idag, orkade inte göra någonting! Bara legat på soffan med min vovve, kollat på How I Met Your Mother, såååå bra serie. Speciellt när man inte är riktigt pigg. Det förgyllar vardagen helt enkelt. Ungefär som Glee. Så sjukt bra.

Anyhow, har så gott som skrivit klart historian idag, samlar på mig lite mer fakta imorgon, det kan bli spännande. Även gjort klart engelskan essän.. Som ska lämnas in imorgon(?)

Rambo sover i mitt knä, ska väl busa lite med honom innan jag ska sova, så han sover gott inatt och inte väcker mig. Ja, jag vaknar av hans pip och gnäll. Vaknar av minsta lilla ljud.

Och ja jag ska fortsätta med min 30 dagar. Snart.
 
Picture
Picture
Picture
Detta är mitt monster, Rambo. som för tillfället sover i mitt knä, meeeen nu ska vi gå och städa så nu får han allt vakna!