Hmm... Halva sommarlovet har redan rullat förbi!! Hemskt att tänka så men snart börjar skolan igen! Orkar inte egentligen, men ett år kvar!

I onsdags var det 18års/avskedsfest för Seb hemma hos hans pappa i stora huset, det var väldigt kul! Tack för den dagen! (: Tror det vart över 300 bilder tagna och alla ligger på facebook! Bara mina vänner kan se dom, men iallafall :)
Tänk att det är så många som lämnar oss till studenten och flyttar till USA och liknande? Och så splittrar det vår klass också! Hur kan de?
 
 
Ojoj, redan fredag och Frida åker hem imorgon igen :( Tiden har gått så otroligt fort när man har roligt! Vi har hunnit ganska mycket under den tiden hon varit här. Varit inne i stan, gått massvis, fått ont i fötter och ben, shoppat galet, träffat Fridas gudmor, ätit mat, shoppat lite mer, pratat, umgåtts, lagt pussel, varit hos hästarna, kollat på film och lagt ännu mer pussel!

Idag ska vi in till Kista och gå runt lite, shoppa något kanske, jag måste komma ihåg att köpa hårnålar har typ 3 kvar dom andra har försvunnit, hehe.

Vi ska äta på Food Court också, Frida vill ju absolut äta på Taco Bar, sen kanske vi ska gå på bio också om vi känner det

tjingtjing
 
 
Nu är Frida här från Karlstad, hon kom hit igår, wiiho (: