Så var denna korta lediga dag slut. Har ändå hunnit med mycket, trots mycket bara sitta i soffan och spendera dötid, vilket är väldigt skönt! Var till Stockholm Ridsport och inhandlade ridbyxor, två par, ett whitaker och ett pikeur. Beställde även ytterligare ett par pikeur, sjukt fina! Och behövligt haha. Har även ridit min häst med Linda och Super, kollat klart på Batman-trilogin och ytterligare en falkfilm, tror vi har tre kvar nu att se. Väldigt bra svensk film! Imorgon är det jobb 7-17, så bara till att gå och lägga sig nu. Godnatt!
 
Två arbetsdagar kvar innan en ledig dag! 50 timmar på en vecka. Känns i ryggen!
Lite julbilder från i måndags :)
 
Idag var första sovmorgonen på mycket länge. Sov till 9.30 så nu har jag ätit frukost och ska snart bege mig till hästarna. Vi har julfint här hemma, imorgon kommer hela släkten hit, 15 pers! Mysigt :)
 
Känns inte som man gör annat än att jobba eller fixa med något hela tiden. I söndags var typ första gången på säkert ett halvår jag var klar med allt som har med sysslor att göra vis tre på eftermiddagen och jag kunde ta det lugnt resten av dagen, sjukt skönt!

Nu har jag iallafall fixat klart hemsidan! Skönt det med :-)
 
Torsdag idag. Jag jobbar 7-12 sen iväg och skicka ett paket, hem och rida. Senare ska vi iväg med Super till mälarkliniken. Håll en tumme för att det inte är så allvarligt...
 
Kul att Eva börjat kräva mer av mig och hästen så jag får sjuklig träningsvärk! Inte roligt att jobbaa 10 timmar på SoRK med den haha men what to do? KBK.
 
Nu satsar jag för att försöka komma tillbaka hit! Finns så mycket att berätta men alldeles för lite ork för det så det tar vi en annan dag!
Ser fram emot helgen, med jobb och umgås med bästavän Annika :*
Hörs vidare!
 
måste ju vara att jag dricker så förbannat mycket cola. Men vad ska man göra när det är så fruktansvärt gott? :)
 
Jag skulle definitivt köpa mig en redig häst! :D Nejmen, jag skulle vilja ha en unghäst, det vore fint :) Sen så skulle jag köpa en mustang, och fräsa runt i, det vore najs :D Sen kanske man skulle dra iväg, efter studenten till nått varmt land, bara glassa runt. Vem skulle man ta med sig? Hmm..

Det finns så mycket man vill göra, åka till KAAAAAAAARLSTAD och underbara Frida, det ska jag göra, men ja iallaaaafall. Shoppa också hm, tatuera mig, ja det finns ju så mycket man vill göra som sagt.

Men nu ska jag vila lite till så man orkar med kvällen/natten.
 
Den här blir väl lite rolig och intressant att skriva om, för jag säger som min älskade Amanda, man kan ju inte gå efter utseendet helt och hållet, det funkar inte så. Så äckligt ytligt vill man inte vara. Men visst kan man tycka folk ser bra ut och så men det betyder ju inte att man går och förälskar sig i dem? Man måste ju lära känna människan först, tycker jag. MEN om man ska gå efter utseende bara, och talang (a) så har jag en heeeeel hög. Vi kan ju ta ett litet axplock från de vackraste personerna i världen.

- Brad Pitt, ja vi börjar med han som de flesta säkert kan hålla med mig om! Speciellt som en ung Benjamin Button!
- Dougie Poynter, medverkar i poppojkbandet McFly
- Andy Sixx, sångaren i BVB
- Alex Evans, fotomodell, hans ögon.
- Kellin Quinn, sångaren i Slepping With Sirens, älska hans röst!

Kan ju avsluta med topp tre!
- Adam Lambert, finner inga ord förutom att, varför är du gay!
- Kevin Miles, ligger absolut högst upp på min lista fortfarande, screamsångaren från Yashin, perfekt!
- Olle Hedberg, avslutar listan helt med vår älskade svensk från Gotland, Olle. Vad ska man säga? No diggity.

Så kan det gå, hoppas för tusan att länkarna fungerar nu!